Archeologie in Nederland
€ 49.90 per jaar (abonnement)
ISSN: 2542-5455
tijdschrift
genaaid gebrocheerd

Inkijkexemplaar:

Archeologie in Nederland

Tijdschrift

Uitgave in samenwerking met: AWN Nederlandse Archeologievereniging

Ons bodemarchief staat meer dan ooit in de belangstelling. Grote infrastructurele werken leiden tot omvangrijk archeologisch onderzoek. Tegelijk veranderen ook onze steden en dorpen in snel tempo. Het archeologisch en cultuurhistorisch erfgoed staat daarbij op vele plaatsen onder druk.
Archeologie in Nederland staat boordevol met artikelen over alles wat van belang is voor de archeologie in Nederland. U ontvangt jaarlijks vier nummers die vol staan met inhoudelijke artikelen, de mooiste vondsten, actuele discussies, nieuwsberichten, literatuur-signalementen en tentoonstellingen. Daarnaast geven we alle lezers een premiumboek cadeau, waarin er nog dieper in een bepaald archeologisch thema wordt gedoken.

Het tijdschrift richt zich op alle actief geïnteresseerden - zowel professioneel als vrijwillig - die belangstelling hebben voor de rijkdom van ons bodemarchief.

Een abonnement op Archeologie in Nederland bestaat uit vier tijdschriften, plus een premiumboek bij het tweede nummer van ieder jaar. Een abonnement wordt jaarlijks automatisch verlengd tot wederopzegging.

Abonnement: € 49,90
Los nummer: € 9,95 (eenvoudig te bestellen via verkoop@matrijs.com)
Voor buitenland geldt: toeslag € 35,- (per jaar)

Bekijk artikelen van Jaargang 2017 t/m 2019


Tijdschrift Archeologie in Nederland - artikelen Jaargang 2017 t/m 2019.

Anderen bekeken ook deze boeken: